Nu besteld, morgen in huis!

RAVPower RP-PB054 Powerbank 20.100 mAh Powerstation 2 USB Poorten + USB-C Zwart

€ 99,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Tijdelijk 2-3 werkdagen levertijd

  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Op werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Productinformatie

Als je apparaat dringend moet worden opgeladen, maar er is geen stopcontact in de buurt, dan bieden wij uitkomst. De RAVPower PowerStation-serie 20.100 mAh Power Outlet heeft een AC-uitgang waarmee elektronische apparaten met een vermogen tot 65W kunnen worden opgeladen. Je kunt er een apparaat zoals een keukenmachine of een boormachine direct mee van stroom voorzien, of hem gebruiken als een draagbare oplader voor allerlei apparatuur met accu.

Type-C en USB oplaadpoorten

Wat zou je doen als je twee oplaadpoorten had? Met een Type-C en een iSmart USB-poort kun je je MacBook en je smartphone tegelijk opladen. Met de Type-C (5V/3A) en de iSmart USB (5V/2.4A) poorten kun je tegelijk snel 2 apparaten opladen.

Meer dan één keer opladen

De enorme 20.100 mAh batterij in cylindervormige behuizing kan al je apparaten hebben, ook de grote. Met deze power bank laadt je een iPhone 7 6 keer op, een Galaxy S7 4,5 keer, en een 12” MacBook 1,3 keer voordat je zelf opnieuw moet opladen. Met deze powerbank laadt je de meeste apparaten probleemloos meerdere keren op.

Snelladen & maximaal comfort

Als je de RAVPower powerbank dan toch moet opladen, dan duurt dat in elk geval niet lang. Met 19V/1,6A DC kost het de RAVPower slechts 4 uur om volledig op te laden, en daarmee is hij sneller dan enig ander draagbaar laadapparaat. 5 leds geven het resterende niveau van de batterij aan. De stroom kan worden in- en uitgeschakeld door de aan-uit knop 3 seconden ingedrukt te houden.

Verbeterde veiligheid

Met bescherming tegen te lang laden, kortsluiting en overstroom zijn zowel je apparaten als de power outlet zelf volledig veilig. De RAVPower voert hitte snel af via luchtroosters aan de boven- en onderkant, en is beschermd tegen stof.

In de verpakking:

  • 1 x RAVPower PowerStation-serie 20.100 mAh Power Outlet (model: RP-PB054)
  • 1 x handleiding
  • 1 x adapter
  • 1 x micro USB-kabel (20 cm)
  • 1 x micro USB-kabel (60 cm)
  • 1 x reiszakje

Specificaties

Aantal USB-poorten: 3
Batterijvermogen (mAh): 20100
Krachtbron: 1.6
Spanning: 19
Categorie: Powerbanks
Kleur: Zwart
Batterij indicator: Led-lichtjes
Charging Power: 6x Smartphone
Ideaal voor: Smartphone
Invoer aansluiting: USB C