Nu besteld, morgen in huis!

RAVPower RP-PB059 Powerbank 20.100 mAh Type-C Input&Output 2 USB Poorten Zwart

€ 59,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Niet op voorraad, verwachte levertijd binnen 1 tot 2 weken

  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Productinformatie

Snelle USB Type-C input & output
Of je nu je apparatuur wil opladen of de power bank zelf wilt opladen, dankzij USB Type-C gaat alles een stuk sneller. Het duur slechts vier uur om de power bank met zijn enorme capaciteit van 20.100 mAh volledig op te laden. Dat is 3 keer zo snel als met micro-USB. Laad een MacBook op via de USB Type-C uitgang die overeenkomt met de eigen 30W MacBook-lader van Apple, en die 2 keer zo snel laadt als andere USB Type-C opladers, en 3,5 maal zo snel als een lader met micro-USB.

iSmart 3.0 - veilig laden met gegevensoverdracht
Was je al onder de indruk van iSmart 2.0, dat stroom, voltage en distributie intelligent afhandelde, en daarnaast beveiliging bood tegen oververhitting, overladen en kortsluiting? Met de nieuwe iSmart 3.0 geniet je dezelfde voordelen, plus gegevensoverdracht en andere functionaliteit.

Gigantische capaciteit van 20.100 mAh
Of je nou de voorkeur geeft aan Android of aan iOS, je kunt al je apparaten gaande houden met deze gigantische power bank met zijn capaciteit van 20.100 mAh. Laad een iPhone 7 zevenmaal op, een Galaxy S6 vijfmaal, of een iPad Mini tweemaal en houd de overgebleven capaciteit in de gaten met de handige led-indicatoren. Deze power bank heeft een coating die krassen voorkomt, en ziet er ook nog eens goed uit.

Meer mogelijkheden
Meer keus betekent flexibiliteit bij het opladen van je apparaten. Je kunt deze draagbare power bank opladen met USB Type-C of met de 2A micro-USB, die 2 keer zo snel is als een 1A input. Voor je apparaten kun je kiezen tussen USB Type-C of 2,4A USB met de meest recente iSmart 3.0-technologie.

In de verpakking:

  • 1 x RAVPower 20.100 mAh draagbare power bank (model: RP-PB059)
  • 1 x RAVPower 30W USB Type-C lader
  • 1 x Type-C connector
  • 2 x micro USB-kabels
  • 1 x reiszakje
  • 1 x handleiding

Specificaties

Krachtbron: 2.4
Spanning: 5
Batterijvermogen (mAh): 20100
Aantal USB-poorten: 4
Categorie: Powerbanks
Kleur: Zwart
Batterij indicator: Led-lichtjes
Charging Power: 6x Smartphone
Ideaal voor: Smartphone
Invoer aansluiting: Micro-USB