Nu besteld, morgen in huis!

Retourinformatie

Binnen hoeveel dagen kan je jouw product retour zenden of ruilen?
Na ontvangst van het product, kan je het binnen 14 dagen terugsturen of ruilen.

Hoe kan je jouw producten ruilen of retour zenden?
Om een product retour te zenden wil ik je verzoeken het Retourformulier in te vullen en te mailen naar accessoires.ben@mconomy.nl. Indien het een defect of beschadigd product betreft, verzoek ik je een foto mee te sturen in de bijlage.

Zodra ik het retourformulier heb ontvangen, ontvang je per e-mail een bevestiging en verdere instructies voor het verzenden van het product. Je dient het eerder ingevulde retourformulier te printen en mee te sturen met de retourzending.

Ik houd je op de hoogte via e-mail over de status van je retourzending zodra ik deze heb ontvangen.

Je bent niet verplicht een reden in te vullen voor de retourzending. Al waardeer ik dat wel. Op die manier kan ik mijn producten en/of diensten verbeteren.

Voorwaarden voor retourzending
Onderstaande voorwaarden zijn van belang bij het retour zenden van een product:
• Producten moeten ongebruikt zijn
• Producten moeten voorzien zijn van een complete en onbeschadigde verpakking

Wanneer aan bovenstaande punten niet wordt voldaan, kan ik de terugbetaling van het (volledige) aankoopbedrag niet garanderen.

Wat kost het om een product retour te zenden of te ruilen?
Indien je het product onder garantie retour zendt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Indien je het product wilt ruilen, is dit kosteloos wanneer het een product betreft van dezelfde aankoopwaarde. Indien de aankoopwaarde van het nieuwe product hoger of lager ligt dan het te ruilen product, wordt het verschil in rekening gebracht of teruggestort. Verzendkosten voor het nieuwe product zijn echter wel voor eigen rekening.

Binnen hoeveel dagen krijg ik het aankoopbedrag terug na retourzending?
Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Ik streef ernaar om binnen 7 dagen het gehele aankoopbedrag al terug te storten op je rekening.

Kan ik het product retour zenden wanneer deze defect is?
Op bijna al mijn producten zit een garantie van 2 jaar. Indien het een fabricagefout betreft, kun je het product binnen 2 jaar terugsturen. Er moet echter wel sprake zijn van normale omgang met het product. Indien het product door eigen toedoen beschadigd is, kun je het niet meer ruilen of retour sturen.